Våre podcaster

Går du med en podcastide? Vi vil gjerne høre fra deg. Under kan du se podcaster som Anticast produksjoner har vært involvert i.

I podkasten Vi må snakke om… dykker programleder Oda Weider-Krog og samlivsterapeut Frode Thuen ned i hverdagens utfordringer for par. Hvem skal ta oppvasken? Hvordan ha sex som småbarnsforeldre? Og hva skjer om partneren er utro? Kan høres på Aftenposten og Podme.

Ute til lunsj, men Per Olav Sølvberg og Andreas Gravdal, er podcasten hvor viktige og totalt uviktige ting bli snakket om. God lunsj!
Poesidigg har brydd seg om poesien i syv år, og trer nå inn på nye plattformer for å fortsette med poesiformidling og snakk fra Bergen. Med Henning H. Bergsvåg og gjester.
Kaffelaben, med Gaute og Christian, er en podcast som formidler kunnskap om kaffe. Gjennom podcastens gang vil vi favne bredt, men med en faglig dybde. Alltid via en hyggelig prat og en kopp kaffe.
Hvilke verktøy trenger vi for å håndtere livet, både som ungdom og som voksne? I denne podcasten møter Marthe Valle flinke mennesker som reflekterer rundt viktige tema i livet.
Impact Cast er en podcast om mennesker som forandrer verden. Hva er drivkraften og hvor finner de motet til å bare gå i gang? Podcasten ledes av gründer av Impact Hub Bergen, Silje Grastveit, og er gjort i samarbeid med Kavlifondet, Innovasjon Norge, Bergen kommune og Vestland fylkeskommune.
En podkast med Bjørk Matheasdatter og Frode Thuen der aktuelle bøker, filmer og tv-serier danner bakgrunn for samtaler om parforhold, relasjoner og kjærlighet. Lytt, lær og bli inspirert.
Diamantpodn presenteres av singelklubben Diamond Club hvor vi hver måned løfter frem en ny artist. Vi tar også pulsen på hva som rører seg av ny musikk i Norden og spiller musikk fra arkivet.
Anticoach podcasten med Andreas Gravdal er en miks av dialoger og monologer. Andreas inviterer kjente og ukjente mennesker til sitt studio for å snakke om alt mellom himmel og jord. I tillegg tar han opp aktuelle tema i sine monologer. En podcast helt uten suksessfilter.
Kan vi håpe at det finnes noe eller noen som er større enn oss? Kan religionen ha en plass i vårt moderne liv? Hvordan ser i så fall dette håpet ut? For Tor er det vanskelig å avskrive et opphav.
I VI-podcasten får du møte Rachel Elgen i samtale med psykolog og parterapeut Frode Thuen om parforholdet og familielivet. Hva er viktig å fokusere på i et forhold? Og hvordan tar vi best vare på relasjonen med tanke på livslang kjærlighet?