Podcast for Aftenposten

Podcasten kan høres på Aftenposten sine sider og hos Podme.

Endelig kan vi slippe nyheten om podcasten «Vi må snakke om…»! Stor stas å få oppdraget med å produsere denne podcasten som er en del av Aftenposten sin podcastkatalog.

I podkasten «Vi må snakke om…» dykker programleder Oda Weider-Krog og samlivsterapeut Frode Thuen ned i hverdagens utfordringer for par. Hvem skal ta oppvasken? Hvordan ha sex som småbarnsforeldre? Og hva skjer om partneren er utro?

Denne podkasten er laget gjennom en samarbeidsavtale Aftenposten har med selskapet The We Effect. Anticast produksjoner har lenge samarbeidet med The We Effect om stream av Godt samliv kurs via VI appen, og synes det var veldig stas da vi ble valgt til å produsere denne podcasten.

En stor takk til Bergen Lydstudio som er en fast samarbeidspartner til Anticast produksjoner når etterarbeid på lyd skal gjøres.

Podcasten er tilgjengelig på Aftenposten sine nettsider og hos Podme.