Podcast appen til Apple blir ny

Apple har annonsert at i forbindelse med nye iOS14 og macOS11 (kommer tidlig høst 2020) så vil Apple også gjøre en overhaling av podcastappen. De vil i større grad tilby kuraterte podforslag basert på hva lytteren hører på.

Den nye funksjonen har de kalt «Smarter listen now».

Rett og slett mer brukervennlig. Dette er positivt med tanke på at det er vanskelig å finne frem i podcastjungelen. Og ikke minst vil de nok justere med tanke på at blant annet Spotify stadig spiser mer av podcastmarkedet som Apple i så mange år har vært enerådende.

——–

Anticast produserer og bistår med råd til deg som ønsker å starte podcast. Vi kan tilby studio, mulighet for å komme ut til bedrifter eller bare være med som sparringspartner. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat. Kontaktinfo finner du på våre kontaktsider.