Streaming- og videoproduksjon

2020 ble året hvor de aller fleste av oss ble brått kjent med møtevirksomhet og formidling via internett. Mengder av timer har vi tilbrakt foran skjermen på plattformer som Teams, Zoom, Skype, YouTube eller lignende. Vi har kommet tett på privatlivet hvor hjemmekontorene i ulike fasonger har blitt kringkastet via webkameraet. Noen litt mer heldige enn andre.

Det er ingen tvil om at det er mye positivt å si om den digitale møtevirksomheten. Betydelig mindre reising og mer fleksibilitet. Samtidig kan ikke digitale møter erstatte fysiske møter mellom mennesker.

At vi i årene fremover kommer til å være mer i det digitale møterommet enn før COVID-19 er garantert. Det er kommet for å bli.

Som oftest holder å bruke webkameraet på pc’en i møtet. Men noen ganger kan det være man kommer litt til kort på hjemmekontoret når man skal for eksempel holde det foredraget eller vise den presentasjonen i møtet.

Anticast produksjoner har i 2020 fått gleden av å bistå flere aktører med å streame foredrag og presentasjoner eller gjøre opptak av video til bruk seinere. En tjeneste vi ser stadig flere ønsker da webkameraet på pc’en ikke alltid strekker til. Med god lyd og bra bildekvalitet blir opplevelsen for seer mye bedre.

Ønsker du hjelp til å streame eller ta opp video? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et pristilbud. Vi har studio hvor vi kan benytte flere kamera, gi deg god lyd og vise presentasjonen din på en profesjonell måte.